Τα Wine Bars της Ελλάδας

Το μαγικό ταξίδι του κρασιού ξεκίνησε πριν από 5.000 χρόνια και εξακολουθεί να μας συναρπάζει. Τα wine bars λοιπόν, απευθύνονται σε όσους αγαπούν το καλό κρασί και ακολουθούν τη φιλοσοφία, δοκίμασε πριν αγοράσεις. Είναι μια παράδοση που, αν και φαίνεται νέα, δεν είναι καθόλου. Στις ΗΠΑ, εδώ και έναν αιώνα υπάρχουν wine bar, ενώ στην Ευρώπη τα πρώτα εντοπίζονται στην εποχή του μεσαίωνα!

 

Τα wine bar είναι αρκετά ιδιαίτερα μαγαζιά. Ζεστή ατμόσφαιρα, οικία, διακόσμηση πλούσια αλλά όχι βαριά, κόσμος και φασαρία λιγότερη από τα κοινά μπαρ, όλα αυτά είναι στοιχεία που όχι μόνο αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική των μπαρ, αλλά συνδέουν τη μοναδική επίγευση ενός καλού κρασιού με τη διασκέδαση και τη ζωηρή συζήτηση ανάμεσα σε φίλους.

 

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ήδη εξαιρετικά wine bars που διαθέτουν ποιοτικές ετικέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τον θεϊκό συνδυασμό του καλού κρασιού με τη διέγερση της διασκέδασης. Είτε λοιπόν είστε γνώστες είτε όχι και απλά σας αρέσει να γεύεστε τη μοναδική γεύση του κρασιού, τα wine bars είναι η απόλυτη λύση για τις εξόδους σας. Κι εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για αυτά!

 

Δείτε τα!