Τα Οινοξένεια 2017 πλησιάζουν. Η Αιγιάλεια βάζει τα καλά της! Ντύνεται στα λευκά, στα ροζέ, στα κόκκινα.

Από 17 ως 27 Αυγούστου 2017 υποδέχεται τους επισκέπτες της στις εκδηλώσεις «Οινοξένεια - Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας» και δοκιμάζει μαζί τους εκλεκτούς τοπικούς οίνους, τους συνδυάζει με γεύσεις και εδέσματα της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας και προσφέρει εμπειρίες χαράς, εξερεύνησης, τέχνης και απόλαυσης στα πανέμορφα τοπία της.


Το Vinarte Wine Bar κλείνει για καλοκαίρι και σας καλεί σε ένα τελευταίο για τη χειμερινή περίοδο event με ένα ατελείωτο μπουφέ και ανεβαστική μουσική!

 

Το 20% των εσόδων θα διατεθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Γλυφάδας.

20 ευρώ / άτομο με ελεύθερη κατανάλωση από το μπουφέ.

 

Μην το χάσετε!

 

Κάντε την κράτησή σας τώρα.


Το μαγικό ταξίδι του κρασιού ξεκίνησε πριν από 5.000 χρόνια και εξακολουθεί να μας συναρπάζει. Τα wine bars λοιπόν, απευθύνονται σε όσους αγαπούν το καλό κρασί και ακολουθούν τη φιλοσοφία, δοκίμασε πριν αγοράσεις. Είναι μια παράδοση που, αν και φαίνεται νέα, δεν είναι καθόλου. Στις ΗΠΑ, εδώ και έναν αιώνα υπάρχουν wine bar, ενώ στην Ευρώπη τα πρώτα εντοπίζονται στην εποχή του μεσαίωνα!

 

Τα wine bar είναι αρκετά ιδιαίτερα μαγαζιά. Ζεστή ατμόσφαιρα, οικία, διακόσμηση πλούσια αλλά όχι βαριά, κόσμος και φασαρία λιγότερη από τα κοινά μπαρ, όλα αυτά είναι στοιχεία που όχι μόνο αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική των μπαρ, αλλά συνδέουν τη μοναδική επίγευση ενός καλού κρασιού με τη διασκέδαση και τη ζωηρή συζήτηση ανάμεσα σε φίλους.

 

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ήδη εξαιρετικά wine bars που διαθέτουν ποιοτικές ετικέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τον θεϊκό συνδυασμό του καλού κρασιού με τη διέγερση της διασκέδασης. Είτε λοιπόν είστε γνώστες είτε όχι και απλά σας αρέσει να γεύεστε τη μοναδική γεύση του κρασιού, τα wine bars είναι η απόλυτη λύση για τις εξόδους σας. Κι εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για αυτά!

 

Δείτε τα!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά ετοιμάζει το wine bar, Kiki de Grece. Ο Γιάννης Βογιατζής, γνωστός οινολόγος και οινοποιός, έρχεται για να μας προσφέρει μια γεύση γνώσης οίνου. Μέσα από μια παράδοση πολλών γενεών της οικογένειάς του, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο Bordeaux της Γαλλίας και συνεχή παρουσία στην ανάπτυξη του ποιοτικού κρασιού σε όλη την Ελλάδα, ώριμος όσο ποτέ, έρχεται για να μας προσφέρει μαγεία.

 

Συζήτηση, νόστιμες γεύσεις από την κουζίνα της Kiki και φυσικά, τι άλλο; Εξαιρετικά κρασιά! Επτά κρασιά εκ των οποίων το ένα, δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Αν δεν αρκούν αυτά, Η Kiki μας ετοίμασε και διαγωνισμό με σχετικό δώρο. Από τις βραδιές που οι λάτρεις του καλού κρασιού δεν πρέπει να χάσουν.


Το Wine Point για το μήνα Απρίλιο φιλοξενεί το κτήμα Κοκοτού.  Το κτήμα Κοκοτού βρίσκεται στην Σταμάτα Αττικής.  Πρόκειται για ένα υπέροχο και επισκέψιμο κτήμα, με διάφορες αγροτικές δραστηριότητες και παραγωγές όπως Κρασιού, λαδιού, μελιού κ.α. Κυρίαρχη βέβαια η παραγωγή και εμφιάλωση εξαιρετικών κρασιών.
Στο wine point μπορείτε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε για όλο τον Απρίλιο, τα επτά διαφορετικά κρασιά του Κτήματος και σίγουρα τουλάχιστον ένα θα αγαπήσετε.

Στο απόλυτο στέκι του ελληνικού κρασιού, το Wine Point!


Το Wine Point κάθε μήνα φιλοξενεί και ένα διαφορετικό κτήμα με σκοπό να δώσει στους πελάτες του τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά τους. 

Για το μήνα Μάρτιο φιλοξενείται το κτήμα Μίγα από τον Τύρναβο και θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικές ετικέτες, μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερο Μοσχάτο Αμβούργου.

Την Πέμπτη 19/3 στις 21.30 το Wine Point υποδέχθηκε τον οινοποιό, Δημήτρη Μίγα, ο οποίος έδωσε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και το αμπελώνα του τόπου του.


Από σήμερα σε ποτήρι στο heteroclito, εμβληματικές ετικέτες από την βόρεια Ελλάδα, σε παλαιές χρονιές!
Η αρχή με Avaton του Γεροβασιλείου 2002, 2004, 2009 και η τρέχουσα 2011